Hemma från Sydafrika

Kliver av arlanda express som att jag är så mycket lättare än 40kg väskor. Tror aldrig jag varit gladare i att komma hem, och det säger något efter detta magiska liv med många äventyr fram o tillbaka. Hoppar av tåget ut i kylan i en röd satinkimono som jag försöker övertyga alla blickar visst passar svensk vinter. Hoppar in mot spottkoppen med en rygga på magen, en på ryggen, en väska i handen. Lättare än nånsin. Det ni ✨Hemma, slask o allt, hemma, barrskogar, hemma, espresso house, hemma, familjen o djuren, hemma, staden. Stockholm. Hemma. This land of my roots and heart I’m back.

, ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: